Rake teksten

Schrijven, schrappen, schuren, schaven… In een wereld waarin we worden overspoeld met informatie realiseert Lares redactie die je raakt. Geen woord teveel, geen woord te weinig. Voor klanten als De Verkeers-onderneming en Bereikbaar Haaglanden en Rijnland heb ik alleen of samen met Monique Monster veel mensen geïnterviewd. Over thuiswerken bijvoorbeeld maar ook over de toekomst van mobiliteit.

Het Erasmus MC en de doelen van de Verenigde Naties

Over duurzaamheid op een innovatieve manier

Het Erasmus MC heeft haar duurzaamheidsdoelen gekoppeld aan die van de Verenigde Naties. Hans-Peter Schilte staat, samen met Lex Burdorf (hoogleraar en afdelingshoofd gezondheidswetenschappen), aan het hoofd van een 12 koppige, breed gedragen Taskforce en is Projectmanager United Nations Sustainable Development Goals.

‘Thuiswerken kent vele voordelen’

Interview met minister Van Nieuwenhuizen

Van fulltime buitenshuis werken naar een verplichte thuisquarantaine. Minder humor in het werk door video-vergaderen, maar wel leuk dat je meer ziet van de thuissituatie van collega’s. Het heeft allemaal zo zijn pro en contra maar minister Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga weet een ding zeker: “ook na corona blijf ik thuiswerken.

Zomaar met de auto voelt onbehagelijk

In het Klimaatakkoord van Parijs is afgesproken dat de CO2 uitstoot in Nederland in 2030 met 49% is verminderd ten opzichte van 1990. Ook de Nationale Politie draagt daar aan bij en is een van de werkgevers die zich heeft aangesloten bij de “Fietsambassadeursgroep” van staatssecretaris Van Veldhoven.

Drs. Marina Meens
06 - 55 76 29 31
info@larescommunicatie.nl

Postbus 3033
2601 DA Delft
KvK nr.: 27170895